Водещи

Имате нужда от помощ?

Ако имате нужда от финансова подкрепа

Ако имате рак и не можете да намерите финансови средства за лечението си, може би ще можем да Ви помогнем! Просто изтеглете и попълнете този формуляр , приложете копие от епикриза за онкозаболяването и ни ги изпратeте на електронната поща: hronika_cancer@abv.bg.

На всеки два месеца Общото събрание на „Хроника срещу рака“ гласува и решава каква финансова помощ да бъде предоставена по подадените заявления. Според устава си, неправителствената организация предоставя помощ на жени с онкологични заболявания. Приоритет се дава на тези, които имат нужда от химиотерапия, лъчетерапия и лечение, които изискват пътуване до специализирани болници. Размерът на помощта се базира на социалния статус на кандидатите, който се установява след провеждане на социална анкета с лицето, нуждаещо се от помощ, и се отпуска в съответствие с наличните средства, набрани към датата на събранието.

Изтеглете формата за подаване на заявление ТУК.

 

Ако имате нужда от специализирана литература

На разположение на жените, борещи се с онкологични заболявания, техните близки, а и на всички, които са отговорни към здравето си, Сдружение „Хроника срещу рака“ е осигурило специализирана литература, която може да заемете от библиотеката при Народно читалище „Просвета-1865“ в гр. Гоце Делчев. Книгите са закупени по проект „Сдружение „Хроника срещу рака” за подобряване комуникацията, информираността и превенцията на онкологичните заболявания в регион Гоце Делчев“.

 

Ако имате нужда от друг вид помощ

 

Сдружение „Хроника срещу рака“ може да помогне на жените, които се нуждаят от протези, от консултация с психолог или от полезна информация за закупуване на перука или специални сутиени. Ако имате нужда от помощ, съвет или допълнителна информация – не се колебайте да се свържете с нас на hronika_cancer@abv.bg