НовиниСъбития и инициативи

Над 18 хиляди лева бяха събрани на благотворителна инициатива на сдружение „Хроника срещу рака“ в гр. Гоце Делчев

За каузата в помощ на онкоболните жени и профилактика на коварната болест, в благотворителната вечер на международната кухня „Приготвено с обич и добро сърце“ бяха събрани 18 100 лв. от организирания базар, кулинарен търг и дарения в кутиите. Ястията и арт изделията за търга и базара бяха изработени, приготвени и дарени от доброволци и приятели на сдружението.

Средствата са предназначени за подпомагане на материално затруднени жени, които смело се борят с онкологичните заболявания.

Сдружение „Хроника срещу рака“, с подкрепата на  стотици дарители, осигурява и психологическа помощ на болните, на техните семейства, на приятелите им, лекарски консултации и беседи, свързани с превенцията и разширяване на здравната култура. До момента сдружение «Хроника срещу рака» е подпомогнало с финансови средства, безплатни профилактични прегледи и психо-терапевтични консултации над 500 жени и техните семейства от целия Гоцеделчевски район.

Продължава разпространението на албум-календар за 2018-та година с фотографии от красиви места в Гоце Делчев и региона, който също е в подкрепа на онкоболните жени.

През 2018 г. предстои организиране на нова серия от профилактични прегледи за всички жени, които се отнасят с необходимата отговорност към собственото си здраве, както и други инициативи в подкрепа на каузата.

 

СДРУЖЕНИЕ «ХРОНИКА СРЕЩУ РАКА» БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЯРВАТ В ДОБРОТО И ПОДКРЕПЯТ КАУЗАТА НИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *