НовиниПриятелиСъбития и инициативи

Ротари клуб – гр. Гоце Делчев и Сдружение „Хроника срещу рака” организират благотворителна кампания „ДОКТОРЕ, БЛАГОДАРЯ!”

Акцията е в помощ на МБАЛ „Иван Скендеров” – гр. Гоце Делчев, където се лекуват хората от община Гоце Делчев, община Хаджидимово, община Гърмен и община Сатовча.

„Инфекциозно отделение” има нужда от апаратура за неинвазивна вентилация „BiPAP S/T”, която е най-подходяща за пациенти с Ковид – 19. Апаратурата се използва и при белодробни и други заболявания.

Необходими са поне 5 броя от тези апарати, като цената на един апарат е на стойност 4 800 лева /2 400 евро/ – общо 24 000 лева /12 000 евро/.

В болницата има недостиг на специалисти анестезиолози. Да съберем средства за допълнително възнаграждение на двама от идващите да работят специалисти, които желаят да останат за постоянно тук.

Кампанията е изцяло онлайн. Средствата се събират единствено в платформата и ще се придвижат директно към доставчика на апаратурата и към сметките на лекарите – анестезиолози, с които ще се сключат договори.

ЗАЕДНО ЗА ПО – ДОБРО ЗДРАВЕ!!!

Използвайте интернет – платформата helpkarma.com https://bg.helpkarma.com/campaign/pomosht-za-jitelite-na-gotse-delchev-2608?fbclid=IwAR16jlbzUDL7o3toDEVyZoANt8_S8672agtiXwZUYhK-cycY9d93CPYOROQ

Просто натиснете бутона „Дарете сега” и изберете желаната от Вас опция за плащане.

„Най – добрите лекарства са грижата и любовта! – казал един мъдрец. А ако не помогнат? – попитали го. – Тогава удвоете дозата!”

Да ги прибавим към професионализма, интелекта и знанието на лекарите.

ЗАЕДНО ЗА ПО – ДОБРО ЗДРАВЕ!!!