НовиниСъбития и инициативи

Близо 33000 лева бяха събрани от големия благотворителен базар „ С обич и добро сърце“ в град Гоце Делчев, готов е и календарът за 2023 година на Сдружение „Хроника срещу рака“

Близо 33000 лева бяха събрани от големия благотворителен базар „ С обич и добро сърце“, организиран от Сдружение „Хроника срещу рака“ , ПМГ Яне Сандански“ и НПГ „Димитър Талев“ в град Гоце Делчев, в помощ на онкоболните жени от региона и ученичката Елена Маркова. В благотворителната инициатива се включиха стотици добри хора от града и околните населени места, детските градини в община Гоце Делчев, училищата в града, социални заведения, митрополията, мюфтийството, читалищата, много родители.
За тези, които пропуснаха събитието имаме добра новина. И тази година „Сдружение Хроника срещу рака“ отпечата календар за 2023 година с прекрасни фотоси от град Гоце Делчев и региона на Кръстьо Шилев. Календара може да намерите от понеделник в кантората на нотариус Елена Ласина на улица „Търговска“, при адвокат Мария Икономова, в офиса на Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, а така също като се свържете с телефон 0899173917.